RETOURBELEID

Versie 1.0 01-5-2023

Deze pagina is voor het laatst aangepast op 01-5-2023.

Bij ZEUZ streven we ernaar om u de beste producten en service te bieden. Mocht u echter niet tevreden zijn met uw aankoop, dan kunt u aanspraak maken op ons retourbeleid. Hieronder vindt u de voorwaarden voor het aanvragen van een terugbetaling.

1. Retourperiode
U kunt een retour aanvragen binnen 30 dagen na ontvangst van uw bestelling. Aanvragen die na deze periode worden ingediend, komen mogelijk niet in aanmerking voor terugbetaling.

2. Voorwaarden voor retourneren
Om in aanmerking te komen voor een terugbetaling, moet het product ongebruikt zijn, in dezelfde staat verkeren als waarin u het heeft ontvangen en in de originele verpakking zitten. Verder moet u een aankoopbewijs of bestelnummer hebben.

3. Uitzonderingen
De volgende producten komen niet in aanmerking voor terugbetaling:

  • Cadeaubonnen
  • Persoonlijke verzorgingsproducten (zoals weerstandsbanden, yogamatten, etc.) als de verpakking is geopend of beschadigd
  • Artikelen die zijn aangeschaft tijdens uitverkoop of met een speciale korting

4. Retourproces
Om een retour aan te vragen, maak je gebruik van ons retourportaal. Hier geef je je bestelnummer en de reden voor de retour aan. Je krijgt vervolgens verschillende opties om de retour terug te sturen.

De verzendkosten voor het retourneren van het product worden automatisch berekend in ons retourportaal. Tenzij het artikel defect is of er een fout is gemaakt bij het verzenden van je bestelling, ben je zelf verantwoordelijk voor deze verzendkosten.

Als je retour is goedgekeurd, sturen wij je een bevestigingsmail en zullen we de terugbetaling binnen 14 dagen verwerken. Het bedrag wordt teruggestort op de oorspronkelijke betaalmethode die je hebt gebruikt bij het plaatsen van de bestelling.

Klik op de link om naar ons retourportaal te gaan:

ZEUZ Retourportaal

5. Verzendkosten
De verzendkosten voor het retourneren van het product zijn voor rekening van de klant. Verzendkosten worden niet terugbetaald, tenzij het product defect of beschadigd is.

Heeft u vragen over ons retourbeleid? Neem dan contact op met onze klantenservice via service@zeuzfitness.com, en wij helpen u graag verder.