VERKOOP ONZE PRODUCTEN IN JOUW GYM OF SPORTWINKEL!

WORDT EEN OFFICIËLE ZEUZ PARTNER

Wil je jouw klanten hoogwaardige producten aan kunnen bieden die perfect aansluiten bij hun behoeftes & sportdoelen? Word een officiële ZEUZ partner en bied een scala aan producten aan in jouw gym of sportwinkel en profiteer van onze samenwerking. Versterk jouw positie in de markt, genereer extra inkomsten en geniet van extra kortingen en exclusieve aanbiedingen.

Neem contact met ons op als je meer informatie wenst of een afspraak wilt inplannen. We streven ernaar om je bericht zo snel mogelijk te beantwoorden.

GENEREER EEN EXTRA INKOMSTENBRON

Genereer extra inkomsten door hoogwaardige fitnessartikelen aan te bieden aan jouw klanten, terwijl je tegelijkertijd jouw merkuitstraling versterkt en je klanten van gemak voorziet.

BIED JE KLANTEN KWALITATIEVE SPULLEN

Geef jouw klanten toegang tot de beste producten op de markt. Ontworpen met de atleet in gedachten, met aandacht voor kwaliteit, duurzaamheid en functionaliteit. Maak van jouw gym of sportwinkel de eerste keuze voor serieuze atleten die alleen het beste willen.

GENIET VAN KORTINGEN EN EXCLUSIEVE AANBIEDINGEN

Als officiële partner profiteer je van exclusieve kortingen en aanbiedingen op ons volledige assortiment. Verhoog jouw winstmarges en geef jouw klanten nog meer redenen om bij jou te winkelen door gebruik te maken van onze speciale partnerdeals en promotionele acties.

SUPPORT VOOR WEDSTRIJDEN & EVENTS

Op zoek naar een partner voor jouw wedstrijd of event? Met ons deskundige team bieden wij promotionele ondersteuning, sponsorbijdragen en meer om jouw evenement tot een succes te maken en de betrokkenheid van jouw klanten te vergroten.

SPAAR EXTRA CREDITS OM JE GYM UP TE GRADEN

Als partner profiteer je niet alleen van de mogelijkheid om geld te verdienen met de verkoop van onze producten, maar je spaart ook credits. Met deze credits kun je jouw gym upgraden met ons uitgebreide assortiment aan gymartikelen

ONZE PARTNERS