HET VERHAAL ACHTER ZEUZ

In 2014, zijn mijn broer Jochem en ik, Julian, gestart met CrossFit® & Fitness en merkten we al snel dat we een enorme passie hadden voor deze sport. De CrossFit® wereld was destijds nog relatief nieuw en er waren nog maar weinig mensen bekend met deze sport.

Als jonge atleten hebben we zelf al aan vele nationale en internationale wedstrijden mogen deelnemen. In al deze jaren hebben we veel kennis opgedaan en waren vaak te vinden in onze homegym op zolder of bij CrossFit® Gymert, de eerste CrossFit® Gym van Nederland.

Vanuit onze passie voor fitness en CrossFit® begonnen we in 2018 met ZEUZ en ontwikkelden we onze eerste fitness producten met als missie jou te ondersteunen in je dagelijkse workouts, zodat jij je fysieke en mentale potentieel kunt bereiken. En vandaag de dag zetten ze we deze missie voort, ondersteund door een groeiend team en een community van gelijkgestemde sportliefhebbers waarmee we samen sterker staan.

ONZE WAARDES

1. INNOVATIE & ONTWERP

We streven ernaar om constant te innoveren en producten met een aantrekkelijk en functioneel ontwerp te creëren, zodat onze klanten hun fitnessdoelen kunnen bereiken met stijl en comfort.

2. KWALITEIT EN DUURZAAMHEID

We zijn toegewijd aan het leveren van producten van de hoogste kwaliteit, gemaakt van duurzame materialen, om ervoor te zorgen dat onze klanten kunnen vertrouwen op de prestaties en levensduur van onze fitnessartikelen.

3. SAMENWERKING

We geloven in de kracht van samenwerking. Wanneer een team samenwerkt is het sterker. We werken daarnaast veel samen met atleten, trainers, CrossFit gyms en sportscholen om de best mogelijke producten te ontwikkelen en te verfijnen.

4. KLANTGERICHTHEID

De klant staat bij ons centraal in alles wat we doen. We luisteren naar hun behoeften en feedback en streven ernaar om oplossingen te bieden die hen helpen hun doelen te bereiken.

5. GEMEENSCHAP EN GROEI

We zijn toegewijd aan het opbouwen van een ondersteunende en inspirerende community waar onze klanten en partners kunnen groeien en zichzelf kunnen ontwikkelen op mentaal en fysiek vlak.

6. DOELGERICHTHEID

We geloven dat het stellen en nastreven van specifieke doelen essentieel is voor groei en succes. Als team vinden wij het belangrijk om hard te werken om onze missie en de doelen die we daarbij stellen te behalen.

ATLETEN

Bij ZEUZ zijn we trots op onze samenwerking met getalenteerde atleten en ambassadeurs die ons merk representeren. Ze inspireren ons met hun toewijding, vastberadenheid en prestaties in de sport. Ze delen hun ervaringen, testen onze producten en motiveren anderen om het beste uit zichzelf te halen.

WERKEN BIJ ZEUZ

Bij ZEUZ geloven we in het bouwen van een team van enthousiaste en gedreven mensen die samen streven naar succes. We bieden een inspirerende en energieke werkomgeving waar je kunt groeien en je vaardigheden kunt ontwikkelen.

Bekijk onze vacaturepagina voor mogelijke kansen binnen ons energieke team!

Bekijk vacatures